Pentru ca intelegem posibilitatea ca accesarea serviciilor noastre sa fie dificila, va oferim in continuare un set de principii si reguli despre cum se pot folosi si accesa serviciile noastre in cadrul website-ului fotoenigma.com

In functie de evolutia legislatiei, a serviciilor pe care le oferim si a locatiilor in care oferim aceste servicii, acest document poate suferi modificari. Prezentul document isi propune sa prezinte principiile si principalele reguli pe care trebuie sa le respecte un client  care doreste sa beneficieze de servicii  noastre.

Termenii şi Condiţiile de accesare sunt regulile minimale care se completeaza cu prevederile legislatiei in vigoare si eventual cu prevederile contractului incheiat cu una din entitatile juridice actionand sub umbrela FOTO STUDIO ENIGMA  SRL

Acest document respecta principiul egalitatii fata de toti clientii, bazat pe criterii de sex, orientare sexuala, caracteristici genetice, varsta, apartenenta nationala, rasa, culoare, etnie, religie, optiune politica, origine sociala, handicap, situatie sau responsabilitate familiala, apartenenta ori activitate sindicala, respectand totodata conditiile comerciale agreate prin contracte.

Va rugam sa cititi acest document cu atentie. Prin navigarea pe site-ul nostru sau prin plasarea unei comenzi sunteti de acord cu Termenii si Conditiile descrise mai jos. Va rugam sa cititi si  Politica noastra de confidentialitate si Politica privind utilizarea modulelor cookie, inainte de a naviga pe site sau a plasa o cerere de oferta. Daca nu sunteti de acord cu acesti Termeni sau cu Politicile indicate mai sus, va rugam sa nu utilizati platforma.

Ne rezervam dreptul de a modifica oricand si fara notificare prealabila acesti Termeni. Accesand site-ul nostru veti gasi cea mai recenta versiune a Termenilor.

CINE SUNTEM

Platforma fotoenigma.com este detinuta si administrata de:

 

FOTO STUDIO ENIGMA SRL

B-dul Revoluției, nr. 80, ap.3, Arad, jud. Arad, Romania.

C.U.I. 39291827

J2/708/4.05.2018

contact@fotoenigma.com

 

 

OBIECTUL DOCUMENTULUI

Obiectul documentului il reprezinta punerea la dispozitia utilizatorului de catre FOTO STUDIO ENIGMA  SRL,a unei platforme interactive prin care poate vizualiza serviciile oferite de catre FOTO STUDIO ENIGMA  SRL

DEFINITII

Cumparator – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Client – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre FOTO STUDIO ENIGMA  SRL (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre FOTO STUDIO ENIGMA  SRLsi acesta si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.

Utilizator – orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani sau persoana juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Nickname – pseudonim prin care un anumit Utilizator/Client/Cumparator poate adauga Continut pe Site. Nickname-ul este asociat informatiilor din Site ale Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului sub denumirea de “Nume Utilizator”.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.). Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.

Favorite – sectiune din Cont care permite Cumparatorului / Utilizatorului sa isi creeze Liste. cu Bunuri pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale achizitii folosindu-se de serviciul oferit de catre Vanzator de urmarire a Bunurilor si Serviciilor prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia.

Site – magazinul online gazduit la adresa web fotoenigma.com si subdomeniile acestuia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Cerere de oferta – inseamna o cerere de oferta sau de informatii suplimentare plasata de Utilizator prin intermediul Platformei prin care Utilizatorul isi exprima interesul de a achiziţiona unul sau mai multe Servicii, in conditiile prevazute in prezentul document  si/sau agreate cu FOTO STUDIO ENIGMA  SRL printr-un mijloc de comunicare la distanta.

Platforma –  inseamna un software online interactiv care permite vizualizarea de catre Utilizator a serviciilor FOTO STUDIO ENIGMA  SRL

Informatiile Confidentiale inseamna orice informatie in legatura cu Utilizator sau Prestator, asociatii si afiliatii acestora sau cu prezentul Contract si pusa la dispozitie fie inainte sau dupa data semnarii.

Specificatii  inseamna orice detalii privind caracteristicile Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea disponibila pe Platforma.

Serviciu, Servicii, Bunuri– orice produs sau serviciu, listat pe site, inclusiv  Bunurile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Cosul meu – sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa adauge Bunuri sau Servicii pe care doreste sa le achizitionezela momentul adaugarii sau la un moment ulterior; in cazul in care Bunurile sau Serviciile nu sunt achizitionate la momentul adaugarii prin efectuarea Comenzii, Cumparatorul/Utilizatorul va beneficia de serviciul oferit de catre Vanzator de urmarire a Bunurilor si Serviciilor prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia.

Document – prezentele Termene si Conditii.

 

Comunicari Comerciale – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.)  continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la Bunuri si Servicii adaugate in sectiunea “Cont/Cosul meu” sau sectiunea  “Cont/Favorite” precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre FOTO STUDIO ENIGMA  SRL, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

GDPR  inseamna REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN SI AL CONSILIULUI din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor). 
  
  
  
  
  
  
  
  

DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

Pentru Comenzile ce urmeaza a fi livrate la showroom-urile si punctele de livrare FOTO STUDIO ENIGMA  SRL preturile si rezervarile Bunurilor si/sau Serviciilor sunt valabile 72 (saptezecisidoua) de ore de la inregistrarea Comenzii de catre Cumparator.

Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate.

POLITICA DE VANZARE ONLINE

Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.

Pentru motive justificate  FOTO STUDIO ENIGMA  SRL  isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel FOTO STUDIO ENIGMA  SRL . In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al FOTO STUDIO ENIGMA  SRL, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor sus mentionate.

Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

COMANDA

Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

–  neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

–  invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de  FOTO STUDIO ENIGMA  SRL  in cazul platii online;

–  datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 30 de zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare.

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expira în termen de 14 zile de la:

– ziua în care Cumparatorul intra în posesia fizica a ultimului Bun – in cazul in care Cumparatorul comandă printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat

– ziua în care Cumparatorul intra în posesia fizica a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrarii unui produs care constă din mai multe loturi sau piese,

In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract.

Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

– pentru Comenzile achitate cu card bancar -> prin restituire in contul din care a fost efectuata plata sau prin emitere de voucher electronic, la alegerea Cumparatorului;

–  pentru Comenzile achitate prin numerar in showroom FOTO STUDIO ENIGMA  SRL  -> prin restituire numerar in showroom, prin restituirea contravalorii produsului in contul bancar transmis de client sau prin generarea unui voucher cu valoarea produsului returnat.

Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta).

In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

Informații cu privire la caracteristicile produsului sunt disponibile pe paginile produselor de pe Site-ul nostru. Din punct de vedere legal, conținutul Site-ului nu reprezinta o propunere pentru un contract de cumpărare, ci o prezentare a ofertelor noastre. Prin urmare, dacă plasați comanda prin intermediul Site-ului nostru, comanda dvs. constituie o ofertă de cumpărare a unui produs listat pe acest Site. Comanda dvs. este urmata de acceptarea noastra, conform celor descrise în continuare.

Comanda poate fi plasată numai prin intermediul Site-ului nostru. Pentru a face acest lucru, veti parcurge un proces simplu, la sfarșitul caruia veti confirma comanda apasand butonul “finalizeaza comanda”. Butonul va indica în mod clar ca plasarea comenzii implică obligatia dvs. de plata. Inainte de confirmarea comenzii, sunteti intotdeauna informat cu privire la prețul total care trebuie platit si veti avea întotdeauna posibilitatea de a verifica si eventual de a corecta comanda.

Dupa plasarea unei comenzi, veți primi un e-mail prin care confirmam primirea si înregistrarea comenzii dvs. (“Primire Comanda / Confirmare”). Acest lucru nu inseamnă ca aceasta comanda a fost acceptata. Astfel cum a fost stabilit mai sus, comanda dvs. constituie o oferta de cumparare efectuata de dvs. a unui produs listat pe Site-ul nostru. Toate comenzile sunt supuse acceptării de catre noi. Contractul dintre dvs. și noi va fi format numai dupa acceptarea de catre noi a comenzii dvs. Contractul se va referi doar la acele produse pentru care am acceptat comanda plasată de catre dvs, urmand a va transmite o confirmare de acceptare a comenzii printr-un e-mail prin care va informam ca produsul a fost expediat (“Confirmarea Expedierii”). In cazul in care nu putem onora un contract din cauza stocului insuficient de produse, eroare tehnica ori neconformitati constatate in momentul procesului de expediere, va vom informa cu privire la aceasta situatie si vom rambursa sumele platite de catre Dvs. pentru aceste produse, daca este cazul, in conformitate cu dispozitiile de rambursare din sectiunea referitoare la drepturile dvs. statutare de retragere prevazute în aceste Conditii de Furnizare, in decurs de cel mult 7 zile de la data la care ne-ati comunicat decizia Dvs. de terminare a contractului.

COMUNICARI COMERCIALE

Cumparatorul/Utilizatorul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat Vanzatorului pentru Comunicarile Comerciale continand informatii generale si tematice inclusiv informatii cu privire la oferte sau promotii,  in orice moment, dupa cum urmeaza:

– prin modificarea setarilor din Cont la sectiunea “Abonarile mele”.

– prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in Comunicarile Comerciale primite de la Vanzator sau.

– prin contactarea  Vanzatorului.

Renuntarea la primirea Comunicarilor Comerciale nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document

Prin adaugarea de Bunuri in sectiunea din Cont:

“Cosul meu”, Vanzatorul va transmite Cumparatorului/Utilizatorului Comunicari Comerciale cu privire:

 • la modificarea pretului Bunurilor sau Serviciilor adaugate in sectiunea “Cosul meu”,
 • la recomandari de Bunuri similare cu cele adaugate in sectiunea “Cosul meu”
 • la existenta Bunurilor in sectiunea “Cosul meu” si
 • disponibilitate stoc Bunuri

“Favorite”, Vanzatorul va transmite Cumparatorului/Utilizatorului Comunicari Comerciale cu privire:

 • la modificarea pretului Bunurilor sau Serviciilor adaugate in sectiunea “Favorite”,
 • la recomandari de Bunuri sau Servicii similar cu cele adaugate in sectiunea “Favorite”
 • disponibilitate stoc Bunuri

In urma achizitionarii unui Bun, Vanzatorul va transmite Cumparatorului/Utilizatorului Comunicari Comerciale cu privire la:

 • sugestii de Bunuri sau Servicii recomandat a fi utilizate impreuna cu Bunul sau Serviciul achizitionat

Clientul/Utilizatorul se poate dezabona, in orice moment, de la Comunicarile Comerciale mentionate mai sus  prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la Vanzator sau prin contactarea Vanzatorului in acest sens.

De asemenea, pentru imbunatatirea ofertei de Bunuri si Servicii si a experientei de cumparare, vom folosi datele dvs. pentru efectuarea de cercetari de piata si sondaje de opinie. Informatiile obtinute in urma acestor cercetarii de piata si al sondajelor de opinie nu vor fi utilizate de noi in scopuri publicitare ci doar in cele mentionate mai sus. Raspunsurile dvs. la cercetarile de piata si sondajele de opinie nu vor fi associate cu identitatea dvs., transmise catre terți și nici nu  vor fi publicate. Puteti obiecta la utilizarea datelor in scopuri de cercetare de piata si sondaje de opinie in orice moment, prin  accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesaj sau prin contactarea Vanzatorului.

FACTURARE / PLATA

Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului fotoenigma.com includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de FOTO STUDIO ENIGMA  SRL , precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.

Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de  FOTO STUDIO ENIGMA  SRL, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.

Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre FOTO STUDIO ENIGMA  SRL  in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in Cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: contact@ fotoenigma.com

Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile FOTO STUDIO ENIGMA  SRL si nici nu vor fi stocate de catre de FOTO STUDIO ENIGMA  SRL. sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitateautorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii Tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii, Cumparatorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.

Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

LIVRAREA BUNURILOR

Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile conform conditiilor agreeate cu Cumparatorul.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

ELIGIBILITATE

Pentru a putea folosi platforma trebuie (1) sa aveti peste 18 ani si/sau capacitate deplina de exercitiu, (2) sa fiti de acord cu Termenii si (3) sa ne furnizati informatii de contact reale, complete si actualizate.

Datele cu caracter personal pe care ni le furnizati vor fi prelucrate respectand legislatia nationala si europeana privind protectia datelor cu caracter personal. Pentru mai multe informatii, va rugam sa consultati Politica noastra de confidentialitate.

REGULI PRIVIND UTILIZAREA PLATFORMEI

Promiteti sa respectati urmatoarele reguli:

 • Veti furniza informatii reale, complete si actualizate;
 • Nu veti efectua nicio comanda falsa sau frauduloasa, in caz contrar ne rezervam dreptul de a anula comanda si informa autoritatile competente;
 • Veti respecta drepturile de proprietate intelectuala cu privire la orice element regasit pe acest site.
 • Nu veti desfasura niciun fel de actiune care ar putea aduce orice fel de prejudiciu site-ului nostru.

Ne rezervam dreptul de a bloca accesul oricarui utilizator care incalca regulile de mai sus si de a ne adresa autoritatilor competente pentru recuperarea prejudiciilor cauzate.

LIMITAREA RASPUNDERII

Platforma ar trebui folosita doar in scop de informare a vizitatorilor, pentru suport pentru cererea de oferte personalizate si pentru plasarea de comenzi online. Utilizarea platformei se va face pe propria raspundere, FOTO STUDIO ENIGMA  SRLneasumandu-si in niciun fel raspunderea pentru eventualele prejudicii/erori care pot aparea ca urmare a folosirii platformei incluzand, dar fara a se limita la imposibilitatea obtinerii unei oferte sau orice sanctiuni din partea autoritatilor publice sau pretentii din partea altor persoane sau entitati.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal vor fi prelucrate in conformitate cu legislatia nationala si europeana, inclusiv in conformitate cu Regulamentul General privind Protectia Datelor (GDPR). Prin plasarea unei cereri de oferte sau intrarea in legatura cu noi pe orice canal sau prin orice mijloc, sunteti informati despre prelucrarea datelor cu caracter personal asa cum prevede Politica noastra de confidentialitate.

CONFIDENTIALITATE

Atat Prestatorul cat si Utilizatorul se obliga si garanteaza sa pastreze confidentialitatea Informatiilor Confidentiale, sa previna divulgarea acestora tertilor si sa nu le foloseasca in alte scopuri decat cele avute in vedere prin prezentul document, cu exceptia celor autorizate in prealabil in scris de cstre Prestator/Utilizator si sub rezerva termenilor si conditiilor impuse de aceasta.

Informatiile Confidentiale pot fi puse la dispozitie fie in scris, in forma lizibila vizual sau electronic, inclusiv prin fax sau prin alte forme electronice de transmitere sau oral, si pot fi marcate ca fiind confidentiale sau nu.

Urmatoarele informatii nu sunt considerate ca fiind Informatii Confidentiale: (i) sunt sau au devenit publice (inclusiv, fara limitare la orice informatii prezentate oricarei agentii guvernamentale si disponibile publicului) altfel decat in urma unei dezvaluiri de catre Prestator cu incalcarea prezentei sectiunii (ii) sunt puse la dispozitia Prestatorului pe baze neconfidentiale dintr-o sursa diferita de Utilizator despre care Prestatorul considera ca nu ii este interzis sa dezvaluie astfel de informatii catre Prestator (iii) sunt cunoscute de Prestator inainte de a fi primite de la Utilizator fara nicio obligatie de confidentialitate sau (iii) sunt dezvoltate de Prestator independent de Informatiile Confidentiale dezvaluite de Utilizator.

Utilizatorul nu va dezvalui niciunui tert Informatiile Confidentiale primite de la Prestator si doar in conditiile aratate prin prezentele termeni si conditii si cu exceptia cazului in care este obligat conform legislatiei in vigoare. In cazul in care Utilizator va dezvalui Informatiile Confidentiale unei alte persoane (publice sau private) decat cele necesare pentru ducerea la indeplinire a Serviciului contractat (ie. Registrul Comertului, instantele de judecata, autoritatile de politie, institutii bancare, agentiile nationale de administrare fiscala sau parteneri comerciali), Prestatorul isi rezerva dreptul de a se indrepta impotriva Utilizatorului pentru acoperirea oricaror prejudicii ar putea rezulta din aceasta dezvaluire.

PROPRIETATE INTELECTUALA

Intregul continut al platformei este proprietatea intelectuala a Prestatorului. Platforma va fi folosita de catre utilizatori doar pentru informare, cerere de oferte si comenzi online.

Utilizatorii platformei nu au dreptul de a descarca, modifica partial sau integral site-ul, reproduce partial sau integral site-ul, copia, distribui, vinde sau exploata site-ul in orice alta maniera contrara intereselor Prestatorului, indiferent daca exista sau nu un scop comercial.

Orice continut (incluzand, dar fara a se limita la elemente vizuale, baze de date, elemente de grafica, marci, continut juridic) sunt sunt proprietatea intelectuala a Prestatorului. Intregul site este protejat de Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, iar pentru orice incalcare a proprietatii intelectuale, Prestatorul isi rezerva dreptul de a sesiza instantele de judecata competente pentru recuperarea integrala a prejudiciului, precum si de a depune o plangere penala la organele judiciare pentru tragerea la raspundere penala a faptuitorului.

LEGISLATIA APLICABILA. LITIGII

Prezentului acord, precum si oricarei utilizari a platformei i se vor aplica legea romana. Partile vor incerca solutionarea oricarei neintelegeri pe cale amiabila, in caz contrar litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente conform legii.

Ultima actualizare: 06.10.2021

fotoenigma.com